Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Kesäkurpitsa tarte tatin
6 Kesäkuu 2023
4. 9/5(28 votes ) Kesäisen herkkä tartar valmistuu graavilohesta, avokadosta ja piparjuurikreemistä. Se sopii mainiosti alkuruoaksi tai kevyeksi lounaaksi. Kesäinen tartar – graaviolohi & avokado & piparjuurikreemi – (4 hlölle) 300 g graavilohta 2 kpl syöntikypsä avokado 1 kpl lime 1 prk (200 g) smetana (rasvaa >30%) 3 rkl piparjuuritahnaa ½ tl Maldon suolaa Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Irrota ruokalusikalla avokadon puolikkaista hedelmäliha.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien