Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Kesäinen tartar lohesta ja avokadosta

6 Kesäkuu 2023

4. 9/5(28 votes ) Kesäisen herkkä tartar valmistuu graavilohesta, avokadosta ja piparjuurikreemistä. Se sopii mainiosti alkuruoaksi tai kevyeksi lounaaksi. Kesäinen tartar – graaviolohi & avokado & piparjuurikreemi – (4 hlölle) 300 g graavilohta 2 kpl syöntikypsä avokado 1 kpl lime 1 prk (200 g) smetana (rasvaa >30%) 3 rkl piparjuuritahnaa ½ tl Maldon suolaa Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Irrota ruokalusikalla avokadon puolikkaista hedelmäliha.

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit tapas Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »