Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Täyteläinen kanabolognese

13 Syyskuu 2023

4. 7/5 - (23 votes) Suomalaisten herkkuruoka, jauhelihakastike ja spagetti, valmistuu myös kanan jauhelihasta. Vähärasvaisempi liha ja tomaattipohjainen pitkään haudutettu kastike ovat oiva valinta kevyempää ruokaa rakastavalle. Pitkään haudutettu täyteläinen kanabolognese (6 hlölle) 400 g kanan jauheliha 1 kpl sipuli 1 kpl valkosipulinkynsiä 1 kpl kesäkurpitsa 1 prk (190g) hillosipuleita 1 prk Mutti tomaattimurska 1 prk paseerattu tomaatti 2 rkl kanafondi 1 tl tamarinditahnaa 2 rkl punaviinietikkaa 1 tl rouhittua mustapippuria 1 dl tuoretta silputtua oreganoa 400 g spagettia suolaa oliiviöljyä parmesaania Kuori sipulit ja ne leikkaa pieniksi kuutioiksi. Pese kesäkurpitsa huolellisesti ja leikkaa se pieneksi kuutioksi.

Liha liharuoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »