Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
13 Syyskuu 2023
4. 7/5 - (23 votes) Suomalaisten herkkuruoka, jauhelihakastike ja spagetti, valmistuu myös kanan jauhelihasta. Vähärasvaisempi liha ja tomaattipohjainen pitkään haudutettu kastike ovat oiva valinta kevyempää ruokaa rakastavalle. Pitkään haudutettu täyteläinen kanabolognese (6 hlölle) 400 g kanan jauheliha 1 kpl sipuli 1 kpl valkosipulinkynsiä 1 kpl kesäkurpitsa 1 prk (190g) hillosipuleita 1 prk Mutti tomaattimurska 1 prk paseerattu tomaatti 2 rkl kanafondi 1 tl tamarinditahnaa 2 rkl punaviinietikkaa 1 tl rouhittua mustapippuria 1 dl tuoretta silputtua oreganoa 400 g spagettia suolaa oliiviöljyä parmesaania Kuori sipulit ja ne leikkaa pieniksi kuutioiksi. Pese kesäkurpitsa huolellisesti ja leikkaa se pieneksi kuutioksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien