Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Tartar & uppomuna

5 Heinäkuu 2023

4. 7/5 - (30 votes) Tartarpihvi on raakana syötävä pihvi, jossa liha on joko terävällä veitsellä irti raaputettua, hienoksi hakattua tai jauhettua lihaa. Tartarin valmistaminen kotona ei ole vaikeaa. Uppomuna sopii erittäin hyvin tartarin kanssa nautittavaksi. Naudanliha tartar uppomunalla (4 hlölle) 400 g naudan sisäpaistia tai fileetä 2 tl worcesterkastiketta 1 tl tabascoa 1 tl Dijon-sinappia 1/2 ruukkua ruohosipulia 1/2 dl kapriksia 1/2 dl hillosipuleita 1/2 kpl raastetun limen kuori 1/2 dl majoneesia 1 tl vastarouhittua mustapippuria 2 tl sormisuolaa 4 kpl kananmunaa 1/2 dl väkiviinaetikkaa Puhista lihasta kalvot ja jänteet huolellisesti.

Alkuruoka juhlat Liha liharuoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »