Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Lohi-lime-hapankorppuhampurilainen
1 Joulukuu 2017
Puikulaperunat, poro, leipäjuusto, Lapin Kulta olut ja nuotio savuineen ovat vahvasti suomalaisuutta. Kun nämä yhdistetään, syntyy Suomi 100 porokeitto. Keittoa kelpaa nauttia muulloinkin kuin itsenäisyyspäivänä. 400 g poronkäristyslihaa 150 g kylmäsavuporoa ½ ploa olutta 400 g juustoleipää 15-20 kpl puikulaperunoita 2 kpl pienehköjä sipulia 1 l lihalientä (esim. Puljonki) 250 g Koskenlaskija sulatejuustoa voita mustapippuria suolaa persiljaa Kuullota sipulisilppu voissa padan pohjalla.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien