Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Lohi-lime-hapankorppuhampurilainen
5 Joulukuu 2017
Makunystyröitä hivelevän alkuruoan saat lohitartarista, basilikalla ja limellä maustetusta mascarpone-juustosta ja saaristolaisleivästä. Tuleeko tästä suosikkiannoksenne? Lohitartar: 500 g lohta 2 rkl merisuolaa 1 tl sokeria ½ kpl ruohosipuliruukku 2 rkl limemehua 1 tl rouhittua mustapippuria 1/2 tl suolaa Basilika-lime mascarpone-juusto 1 kpl basilikaruukku 250 g mascarponejuustoa 2 rkl limemehua ½ tl suolaa ½ tl sokeria 200 g jokiravunpyrstöjä Pyyhi lohipala talouspaperilla. Poista kalafileestä ruodot ja nahka. Ripottele suola ja sokeri kalan pintaan tasaisesti.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien