Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Italialainen kana ragu
30 Maaliskuu 2024
Mitä pidät? Erittäin kevyen ja ilmavan suklaamoussen valmistaminen onnistuu sifonissa erittäin helposti. Suklaavaahdon voi tehdä valmiiksi jääkaappiin odottamaan tarjoilua jo päiviä ennen H-hetkeä. Olen tarjoillut vieraille tällä ohjeella valmistuttua suklaamoussea lukemattomia kertoja, ja aina se on saanut kehuja. Erittäin ilmava suklaamousse sifonissa, popcornia ja lakritsijauhetta (6 hlölle) 2 dl valmista suklaakastiketta 3 dl kuohukermaa 1 rkl kaakaojauhetta 1 rkl tomusokeria 4 dl valmiita popcorneja 2 tl lakritsijauhetta Lakritsijauhe maustaa suklaamoussen Kaada suklaakastike ja kuohukerma puolen litran vetoiseen terässifoniin.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien