Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Lehtikaalisalaattia ja rapeaa ilmakuivattua kinkkua
27 Helmikuu 2024
4. 8/5 - (28 votes) Valpolicella-punaviinit maistuvat erinomaisesti runsasmakuisten liharuokien kanssa ja tasapainottavat hyvin tomaatin makua. Valpolicella-punaviinit tehdään Koillis-Italiassa Veneton viinialueella, Veronan kaupungin pohjoispuolella. Perinteiseen Valpolicellaan käytetään alueen kolmea punaista rypälettä, corvinaa, molinaraa ja rondinellaa. Ripasso Valpolicellan aromikkuuden ja pyöreyden takana on kolme käymistä; normaali, ripasso (uudelleen käyminen) ja malolaktinen.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien