Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
9 Helmikuu 2018
Katkaravut, uunikirsikkatomaatti, paistettu kananmuna ja kuivatut mustatorvisienet täydentävät herkullisen pinaattirisoton makumaailmaa. 300 g tuoretta pinaattia 1 kpl purjosipuli 30 g voita 2 rkl sitruunan mehu rouhittua mustapippuria suolaa sokeria 4 kpl terttukirsikkatomaatteja ½ dl kuivaa sherryä 3 rkl hummerifondia ½ dl oliiviöljyä 1 tl suolaa 1 tl sokeria ripaus mustapippuria 3 dl risottoriisiä 3 dl kuivaa kuohuviiniä 5 dl kasvislientä (esim. Puljonki) 100 g Parmesanijuustoa 100 g normaalisuolaista voita 4 kpl kananmuna 200 g kuorittuja katkarapuja 20 g kuivattuja mustatorvisieniä Pinaatti-purjopaistos: Huuhtele pinaatinlehdet huolellisesti. Jos lehdet ovat isoja, poista niistä käsin kova tyviosa. Nuoret hennot lehdet kelpaavat...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien