Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Pinaattirisotossa on makua
2 Helmikuu 2018
Raaka-aineena lohi toimii hyvin yhteen erilaisten lisukkeiden kanssa. Keitetyt ja sen jälkeen paistetut puikulaperunat ja ruusukaalit sulavat suussa. Kun annokseen lisätään vielä tomaattien makeus sekä aromaattinen cava-sahramikastike, on tähti syntynyt. 600 g nahatonta lohifileetä 2 tl suolaa 16 kpl pieniä puikulaperunoita 16 kpl ruusukaaleja voita 8 kpl terttukirsikkatomaatteja 1 dl cavaa 3 dl kalalientä (esim. Puljonki) 1 rkl limenmehua ½ dl oliiviöljyä 2 tl sokeria suolaa ripaus mustapippuria 3 dl kalalientä (esim.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien