Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Mummon tyrni-konjakkisinappi
8 Joulukuu 2023
Mitä pidät? Illanistujaisten herkkurieskat valmistuvat vaivattomasti. Rieskojen täytteeksi tulee persimonia, graavilohta ja briejuustoa. Voit tarjoilla rieskat näyttävästi leikkaamalla ne puoliksi ja yhdistämällä puolikkaat toisiinsa hammastikulla. Herkulliset persimon-graavilohibrierieskat (4 hlölle) 12 kpl ohuita rieskoja 200 g maustamatonta tuorejuustoa 4 kpl persimoneja (sharon) 200 g briejuustoa 200 g graavilohta siivuina 1 rs Mimis-salaattia Persimonrieskat ovat helppo valmistaa Voitele 8 kpl rieskoista toiselta puolelta.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien