Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Parmesaani ja valkosipuli maustavat perunamuusin

20 Helmikuu 2024

4. 9/5 - (20 votes) Perinteinen perunamuusi saa kokonaan uuden elämän, kun se maustetaan parmesaanilla ja paahdetuilla valkosipuleilla. Parmesaani-perunamuusi on juhlava lisuke monelle liha- ja kalaruoalle. Parmesaanilla ja paahdetuilla valkosipuleilla maustettu perunamuusi (6-8 hlölle) 1 kg jauhoisia perunoita 2 kpl kokonaisia valkosipuleita 100 g parmesaania 100 g voita 2 dl kuohukermaa suolaa 1 dl tuoreen oreganon lehtiä oliiviöljyä 1-2 tl paprikajauhetta Kuori perunat ja leikkaa ne reilun kokoisiksi paloiksi. Keitä perunat täysin kypsäksi runsaalla suolalla maustetussa vedessä.

juhlat KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »