Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Graavilohi-skagen saaristolaisleipä
4 Tammikuu 2025
4. 9/5 - (24 votes) Siikafileet kypsennetään runsaassa voissa paistinpannulla. Tällöin nahkasta tulee rapea ja maukas. Paistettu siika tarjoillaan paahdettujen tomaattien, vihreiden papujen ja ruusukaalien kera. Voissa paistettu siika, paahdetut tomaatit, vihreät pavut ja ruusukaalit (4 hlölle) 500 g siikafileitä suolaa mustapippuria voita paistamiseen 250 g kirsikkatomaatteja 1 rkl oliiviöljyä ½ tl rouhittua mustapippuria ½ tl suolaa 250 g vihreitä tuoreita papuja 200 g ruusukaaleja suolaa Voissa paistettu siika on herkullinen juhlaruoka Pyyhi talouspaperilla siikafileet kuiviksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien