Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Muikunmäti ei kikkailuja tarvitse

4 Marraskuu 2023

4. 9/5 - (9 votes) Muikunmäti on suomalaisen keittiön kultaa. Muikunmätiherkun valmistaminen ei kikkailuja kaipaa. Ota muutama amuse bouche -lusikka ja täytä ne muikunmädillä, smetanalla ja punasipulilla. Muikunmätiä, vaahdotettua smetanaa ja punasipulia (12 kpl) 200 g smetanaa (rasva yli 30%) 120 g Muikunmätiä 1 kpl punasipuli ripaus rouhittua mustapippuria Tyylikäs alkupala valmistuu helposti muikunmädistä Kaada smetana kulhoon ja vaahdota se kiinteäksi vatkaimella.

Alkuruoka Amuse bouche juhlat Kala kalaruoka Nopeat ja helpot Reseptit tapas Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »