Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Gratinoidut Rockefellerin katkaravut
4 Marraskuu 2023
4. 9/5 - (9 votes) Muikunmäti on suomalaisen keittiön kultaa. Muikunmätiherkun valmistaminen ei kikkailuja kaipaa. Ota muutama amuse bouche -lusikka ja täytä ne muikunmädillä, smetanalla ja punasipulilla. Muikunmätiä, vaahdotettua smetanaa ja punasipulia (12 kpl) 200 g smetanaa (rasva yli 30%) 120 g Muikunmätiä 1 kpl punasipuli ripaus rouhittua mustapippuria Tyylikäs alkupala valmistuu helposti muikunmädistä Kaada smetana kulhoon ja vaahdota se kiinteäksi vatkaimella.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien