Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
17 Marraskuu 2023
4. 9/5 - (15 votes) Rockefellerin tapaan yleensä gratinoidaan legendaarisia ostereita. Annoksesta tuttu täyte maistuu taivaalliselta myös katkarapujen kera. Rockefeller-täytteessä maistuvat pinaatti, pekoni, sipuli, tabasco ja ripaus anista. Rockefellerin tapaan gratinoidut katkaravut (4 hlölle) 180 g isoja katkarapuja Rockefeller-täyte: 2 dl tuoretta pinaattia 1 kpl banaanisalottisipuli (tai 3 salottisipulia) 1 kpl valkosipulinkynsi 4 siivua pekonia 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl Pernod anisviinaa 3 tippaa tabascoa ½ tl rouhittua mustapippuria 50 g parmesaaniraastetta 1 dl pankojauhoja Rockefellerin tyyliin gratinoidut katkavut maistuvat melkein milloin vaan Kuori sipuli ja valkosipuli sekä hienonna ne pienen pieniksi kuutioiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien