Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Mummon jääkellarin lohi
28 Marraskuu 2023
4. 8/5 - (19 votes) Espanjalainen maukas tomaattikeitto on helppo ja nopea valmistaa. Gazpachokeitto sopii kevyeksi lounaaksi ympäri vuoden. Keitto nautitaan tällä kertaa sitruunatäytteisten oliivien ja kapristen kera. Espanjalainen tomaattikeitto – gazpacho (6 hlölle) 400 g kypsiä tomaatteja 400 g Mutti tomaattimurskaa 1 kpl punainen paprika ½ kpl kurkku 1 kpl iso valkosipulinkynsi 1/2 kpl mieto punainen chili 2 kpl vaaleaa leipäviipaletta (esim.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien