Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
12 Marraskuu 2024
4. 9/5 - (22 votes) Mehevän tonnikala-savulohipiirakan valmistaminen on todella helppoa. Tähän piirakkaan ei nimittäin tarvitse tehdä erillistä pohjaa, vaan kaikki ainekset tulevat samaan taikinaan. Piirakasta tulee jogurttipohjaisena ihanan mehevä. Mehevä tonnikala-kylmäsavulohipiirakka (6-8 hlölle) 2 prk (yht 400g) tonnikalapaloja vedessä 100 g Kala-Lapin kylmäsavu kirjolohifileesiivu 1 kpl sipuli 1 prk (300g) turkkilaista jogurttia 100 g huoneenlämpöistä voita 3 kpl kananmuna 2 tl leivinjauhetta 2 dl vehnäjauhoja tilkka öljyä sipulin kuullottamiseen Mehevää tonnikala-savulohipiirakkaa on vaikea vastustaa Sekoita kulhossa jogurtti ja huoneen lämpöinen voi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien