Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Tammikuu 2025
4. 9/5 - (16 votes) Kanapalat kypsyvät mureiksi herkkusienillä maustetussa kookoskastikkeessa. Kanapataan saadaan makua herkkusienistä, sipulista, paksoista ja pekaanipähkinöistä. Voit tarjoilla kana-herkkusienipadan riisin tai pastan kera. Kanaa kookos-herkkusienikastikkeessa (4-6 hlölle) 480 g kanan ohut fileeleikkeitä 200 g paksoita 200 g tuoreita herkkusieniä 2 kpl keltasipuleita 2 kpl valkosipulinkynsi 1 tlk (400 dl) kookosmaitoa ½ dl valkoviinietikkaa 4 rkl kanafondia 1 rkl Mutti tuplakonsenroitua tomaattipyreetä 1 tl salviaa 1 tl meiramia 1 rkl rouhittua mustapippuria 125 g pekaanipähkinöitä tilkka oliiviöljyä Herkkusienet, paksoi ja pekaanipähkinät maustavat kanapadan Pese herkkusienet ja siivuta ne veitsellä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien