Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
26 Marraskuu 2023
4. 9/5 - (21 votes) Kampasimpukat ovat todellista juhlaruokaa. Voi-valkoviinikastike eli beurre blanc on yksinkertainen kastike, joka sopii upeasti tarjottavaksi äyriäisten kanssa. Kampasimpukat beurre blanc -kastikkeessa (4 hlölle) 16 kpl kampasimpukoita 4 rkl Cavi-art mustaa merileväkaviaaria 2 dl kuivaa valkoviiniä 3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa ½ dl vettä 1 kpl banaanisalottisipuli 200 g normaalisuolaista voita ½ tl valkopippuria suolaa ½ dl silputtua ruohosipulia oliiviöljyä kampasimpukoiden paistamiseen Voi-valkoviinikastike eli beurre blanc sopii upeasti tarjottavaksi äyriäisten kanssa Leikkaa banaanisalottisipuli pienen pieniksi kuutioiksi. Pieniä sipulikuutioita saat leikattua kätevästi, kun kuorit sipulin ja leikkaat sen...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien