Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
6 Tammikuu 2024
4. 9/5 - (17 votes) Pinaattiletut ovat helppo valmistaa joko tuoreesta tai pakastetusta pinaatista. Vaikka letut maistuvat sellaisenaan, saa niistä pienellä vaivalla herkullisen ja kauniin alkupalan tai välipalan. Kylmäsavulohitartarilla ja omenalla täytetyt pinaattiletut (4 hlölle) 100 g pakaste- tai tuorepinaattia 4 dl maitoa 3 kpl kananmunaa 3 dl vehnäjauhoja ½ tl suolaa voita paistamiseen 200 g Kala-Lappi Lapin Lumous kylmäsavulohitartar 2 kpl omenoita muutama tillinoksa koristeluun Pinaattiletuista saat pienellä vaivalla herkullisen alkuruoan tai välipalan Pieni huuhdellut ja kuivatut tuorepinaatin lehdet silpuksi veitsellä. Jos käytät pakastepinaattia, sulata se huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien