Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
29 Marraskuu 2024
4. 9/5 - (23 votes) Burratajuusto sopii nautittavaksi herkullisten paahdettujen viinirypäleiden ja kirsikkatomaattien kera. Burratan ulkokuori on kiinteää mozzarellajuustoa, kun taas sen sisäpuoli sisältää stracciatellaa ja hyytynyttä kermaa. Burratassa on ihanan pehmeä koostumus. Burrataa sekä paahdettuja viinirypäleitä ja kirsikkatomaatteja (4 hlölle) 2 kpl (250g) Burrataa 250 g viinirypäleitä (vaaleita tai tummia) 250 g kirsikkatomaatteja 1 tl Maldon-suolaa 3 rkl granaattiomena balsamicokastiketta 1 tl rouhittua mustapippuria 2 rkl oliiviöljyä kourallinen mintun tai basilikan lehtiä Burrata on samettisen pehmää Huuhtele viinirypäleet ja kirsikkatomaatit sekä laita ne uunivuokaan.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien