Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Aromipajan jaloviinasinappi

11 Joulukuu 2024

5/5 - (21 votes) Sinappi keitetään aina keltuaisista, ei kokonaisista munista, opasti mummoni aikoinaan minua. Aromipajan makean ja tulisen sinapin maustaa jaloviina. Sinappi sopii loistavasti joulukinkun kanssa nautittavaksi, mutta kokeile sitä myös graavilohen kera! Aromipajan jaloviinasinappi (3½ dl) 1½ dl Colman’s sinappijauhetta 1½ dl sokeria 2 dl kuohukermaa 2 kpl kananmunankeltuaisia ½ dl porkkanatäysmehua 1 tl sherryviinietikaa 4 rkl jaloviinaa Sekoita paksupohjaisessa kattilassa sinappijauhe ja sokeri. Sekoita joukkoon kerma, kananmunan keltuaiset ja porkkanamehu.

juhlat KASVIS nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »