Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Aromipajan vesimeloni gazpacho

12 Heinäkuu 2024

4. 9/5 - (19 votes) Viilennetty vesimeloni-gazpachokeitto on kesäruokaa parhaimmillaan. Sen valmistuksessa ei ole käytetty vaaleaa leipää, sillä keiton suurustus onnistuu loistavasti myös cashewpähkinöillä. Herkullinen keitto sopii moneen; alkupalaksi, lounaaksi tai välipalaksi. Aromipajan vesimeloni-gazpachokeitto (6 hlölle) ½ kpl vesimeloni (pienehkö) 500 g kypsiä tomaatteja 1 kpl punainen paprika 1 kpl iso valkosipulinkynsi (tai 2-3 pientä) 80 g cashewpähkinöitä ½ dl oliiviöljyä 4 rkl sherryviinietikkaa (tai punaviinietikkaa) 1-2 tl Maldonsuolaa 1 tl rouhittua mustapippuria Kesäinen gazpachokeitto valmistetaan vesimelonista Halkaise vesimeloni, poista kuoret ja leikkaa puolet hedelmälihasta paloiksi.

Alkuruoka KASVIS kasvisruoka Keitto Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »