Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
12 Heinäkuu 2024
4. 9/5 - (19 votes) Viilennetty vesimeloni-gazpachokeitto on kesäruokaa parhaimmillaan. Sen valmistuksessa ei ole käytetty vaaleaa leipää, sillä keiton suurustus onnistuu loistavasti myös cashewpähkinöillä. Herkullinen keitto sopii moneen; alkupalaksi, lounaaksi tai välipalaksi. Aromipajan vesimeloni-gazpachokeitto (6 hlölle) ½ kpl vesimeloni (pienehkö) 500 g kypsiä tomaatteja 1 kpl punainen paprika 1 kpl iso valkosipulinkynsi (tai 2-3 pientä) 80 g cashewpähkinöitä ½ dl oliiviöljyä 4 rkl sherryviinietikkaa (tai punaviinietikkaa) 1-2 tl Maldonsuolaa 1 tl rouhittua mustapippuria Kesäinen gazpachokeitto valmistetaan vesimelonista Halkaise vesimeloni, poista kuoret ja leikkaa puolet hedelmälihasta paloiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien