Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Carpaccio tuoreesta tonnikalasta

25 Heinäkuu 2024

4. 9/5 - (18 votes) Carpaccio on italialaisperäinen alkupala. Se on yleensä kypsentämätöntä lihaa tai kalaa, joka on leikataan ohuiksi siivuiksi ja maustetaan öljypohjaisella maustekastikkeella. Aromipajan tonnikala carpaccion kanssa nautitaan melonia, tomaattia ja merileväkaviaaria. Aromipajan tonnikala carpaccio (4 hlölle) 250 g tuoretta tonnikalaa ½ kpl cantaloupe meloni ½ rs kirsikkatomaatteja 50 g Caviart merileväkaviaaria 1 dl oliiviöljyä ½ dl sitrus-balsamicoa rouhittua mustapippuria suolaa Tonnikala carpaccio on suussa sulava alkupala Leikkaa tonnikalasta mahdollisimman ohuita siivuja.

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka Nopeat ja helpot Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »