Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
26 Kesäkuu 2024
4. 9/5 - (16 votes) Kesäisen raikas kermaviilikastike maustetaan raikkaalla piparjuurella, sitruunamehulla, ruohosipulilla ja Dijon-sinapilla. Kermaviilikastike sopii nautittavaksi uusien perunoiden, salaattien, kalan tai lihan kanssa. Kermaviilikastike säilyy jääkaapissa useamman päivän ajan hyvänä. Aromipajan piparjuurella maustettu kermaviilikastike (4 hlölle) 1 prk (200g) kermaviiliä 2 dl tuoretta ruohosipulia silputtuna 2-3 tl piparjuuritahnaa 1 tl Dijon-sinappia 2 rkl sitruunanmehua (noin ½ sitruuna) ½ tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria 2 rkl oliiviöljyä Aromipajan kermaviilikastike maustetaan raikkaalla piparjuurella Leikkaa ruohosipulinvarret pieneksi silpuksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien