Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Heinäkuu 2024
4. 9/5 - (19 votes) Värikkään kesäisen salaatin tekeminen on helppoa ja nopeaa. Mustikat, tuoreet makeat aprikoosit ja pekaanipähkinät sopivat loistavasti herkulliseen ja ruokaisaan salaattiin. Mustikka-aprikoosisalaatti sopii loistavasti lounaaksi tai kesäpöydän muiden herkkujen kera nautittavaksi. Kesäinen mustikka-aprikoosisalaatti (4-6 hlölle) 8 kpl tuoreita aprikooseja 300-500 g mustikoita 3 kpl avomaan kurkkuja 60-80 g baby pinaattia 1 kpl pieni punasipuli 100 g pekaanipähkinöitä ½ dl oliiviöljyä 4 rkl sitrusbalsamicoa ripaus suolaa ripaus mustapippuria Mustikat, aprikoosit ja pekaanipähkinät sopivat loistavasti salaattiin Huuhdo ja kuivaa aprikoosit.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien