appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
18 Toukokuu 2019
Pasta fagioli, eli italialainen tomaattipohjainen papu&pastakeitto on perinteinen italialainen ruoka, jonka ainekset ovat yksinkertaisia ja edullisia, ja maku niin hyvä:) Oikeastaan kutsuisin tätä enemmänkin muhennokseksi, sillä keittoa on oikeastaan aika vähän ja muita aineksia sitten enemmän, ainakin tässä minun versiossani. Tästäkin pastaruuasta on olemassa vaikka kuinka monta versiota, sekä lihaisena että ilman. Minun versioni on vegaaninen, ja yksinkertaisesti todella herkullinen. Kastikkeen herkullinen maku tulee sofritosta . Pasta fagiolissa käytetään pastana yleensä pienikokoista Ditalini-pastaa, mutta tässä voi hyvin käyttää muuta pienikokoista pastaa.
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien