appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
14 Marraskuu 2020
Keitin aika suuren määrän valkopapuja: osan pakastin, osasta tein valkopapuhummusta , ja loppu meni sitten näihin ihanan herkullisiin valkopapublondie-ruutuihin. Tehdessäni näitä muistin että olin postannut täällä blogissa aiemmin valkopapublondieista, mutta koska nämä ovat erilaiset ( ilman munia`) ja edellisiä herkullisemmat, postaan tämänkin version valkopapublondieista. Valkopapujen keitinnestettä , aquafabaa, käytin kananmunien korvikkeena. Nämä olivat niin hyviä, että kun tarjosin niitä eksälleni ja vein torin pienen kahvikaupan myyjälle, minulta kysyttiin teenkö näitä toistekin, ja niinpä tein valkopapublondieita kaksi kertaa. Gluteenittomat (ja munattomat) valkopapublondiet, toinen versio 335 gr keitettyjä valkopapuja 3 dl...
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien