appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
26 Marraskuu 2020
270 gr vehnäjauhoa 30 gr Maizenaa 30 gr kaakaojauhetta 1 tl leivinjauhetta ripaus suolaa 100 gr sokeria 1 appelsiinin kuoriraaste 150 gr voita 1 runsas teelusikallinen piparimaustetta ripaus muskottipähkinää 30 gr raastettua marsipaania ( voi korvata mantelijauholla, ja lisäämällä hieman sokeria) 1 kananmuna Sulata voi, ja anna sen jäähtyä hieman. Sekoita suuressa kulhossa jauhot, kaakao, suola, sokeri, mausteet ja leivinjauhe. Lisää raasttettu marsipaani (tai mantelijauhoa ja hieman sokeria ), appelsiinin kuoriraaste, kevyesti vatkattu muna, ja sulanut voi. Ainekset sekoitetaan tasaiseksi massaksi. Taikina jaetaan kahteen osaan, litistetään kahdeksi kiekoksi ja kääritään elmukelmuun , ja laitetaan jääkaappiin , vähintään 30 minuutiksi.
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien