appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
10 Helmikuu 2018
Eilen, viikonlopun alla, ostin hetken mielijohteesta ison kimpun lehtikaalia eräästä vihanneskaupasta. Lehtikaalia laitan yleensä smoothieihin, tai teen niistä lehtikaalisipsejä, mutta nyt lehtikaalia päätyi tähän herkulliseen mutta aika rumaan frittataan. Useissa ohjeessa frittatan yläpuoli kypsennetään lopuksi grillivastuksen alla, sen jälkeen kun alapuoli on saanut väriä, mutta minä tein tämän kokonaan kannellisessa paistinpannussa. Tähän tuli myös sipulia, ja karamellisoitua sipulia ja lehtikaalia sisältävä frittata oli hurjan herkullinen viikonlopun aamiaisruoka; hieman vaihtelua shakshukaan , jota yleensä teen viikonloppuisin. Frittatasta ei tullut kaunis, mutta uskokaa että tämä on todella herkullista, rumasta ulkonäöstään...
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien