Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Maaliskuu 2023
Nyt kun pastataikinan teko alkaa olla hallussa, on tullut etsittyä hieman uudenlaisia kastikeohjeita. Kuivapastan kanssa tulee usein tehtyä kastikkeita, joissa on isompia sattumia ja joka on koostumukseltaan paksumpaa tai rouheampaa – kuivapastan rakenne keitettynäkin on napakka ja se kestää paremmin sekoittelua ja raskaampia aineksia. Kotitekoinen tuorepasta on melko pehmoista ja sitä tekee mieli käsitellä hellästi ja varovaisesti. Kotitekoiseen nauhapastaan käänneltävän kastikkeen täytyy olla melko juoksevaa, mutta toisaalta myös tarttuvaa niin, että se peittää pastanauhat tasaisesti joka puolelta. Jos kastikkeeseen ei tule suuria aineksia, niin siihen täytyy mahduttaa suuria makuja ja tekstuuri ja muut tasapainottavat elementit...
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien