Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
Valkoviini-sinihomejuustopasta
16 Helmikuu 2023
Congee on aasialaista riisipuuroa, jossa yhdistyvät pitkään keitetty riisi ja voimakkaat mausteet. Ruuasta on monia ja monia erilaisia versioita riippuen maasta tai alueesta, jossa sitä tehdään. Congeeta tarjotaan useissa maissa aamiaiseksi tai sairaille ihmisille – mausteitahan käytetään itämaisessa kulttuurissa paljon lääkkeinä ja rohtoina. Congeeta voidaan syödä lisukkeena tai kokonaisena ateriana, mikäli siihen on lisätty esimerkiksi kalaa tai lihaa. Törmäsin congeen ohjeeseen Jamie Oliverin Vege-kirjassa ja nappasin idean muistiin.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien