Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
21 Lokakuu 2019
Tätä ihanaa kirpeän makeaa jälkkäriä tein toissakesänä murusen syntymäpäiväaterian jälkiruuaksi. Ruokailimme grillin ääressä lämpimässä kesäsäässä kaikessa rauhassa nautiskellen olosta ja kesälomani viimeisistä hetkistä. Jälkkäri oli todella tuhtia ja täyttävää ja pieni annos riittääkin oikein hyvin! (Ohje: Maku 2/2018) 6 annosta sitruunacurd: 2-3 sitruunaa 3 munaa 1 keltuainen 1,5 dl hunajaa 0,5 tl kurkumaa 75 g pehmeää voita pannugranola: 1 dl kaurahiutaleita 1 dl cashewpähkinöitä 0,5 dl kuivattuja hedelmäpaloja 3 rkl ruokokidesokeria 2 rkl rypsiöljyä 1 tl kanelia lisäksi: 600 g turkkilaista jogurttia 1. Valmista ensin sitruunacurd: Pese sitruunat huolellisesti.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien