Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
17 Lokakuu 2019
Tämä broileriruoka tarjoaa intialaisen keittiön lämpimän pehmeitä makuja kotikeittiöön. Vaikka mausteet ovatkin voimakkaita, ei ruoka kuitenkaan ollut liian mausteinen lastenkaan suuhun. Kookosmaito taittaa maut pehmeäksi kokonaisuudeksi ja lisukeriisi miedontaa annosta vielä entisestään. Oikein hyvää sunnuntairuokaa, josta jää pienessä perheessä syötävää vielä maanantaillekin! (Ohje: Maku 2/2017) 4 annosta 500 g broilerin rintafileitä (käytin paistileikkeitä) 2 rkl turkkilaista jogurttia 2 rkl öljyä kastike: 1 sipuli 2 valkosipulin kynttä chiliä maun mukaan 20 g voita 1 tl tuoretta inkivääriraastetta 1,5 tl garam masalaa 1 tl jeeraa 1 tl jauhettua korianteria 500 g paseerattua tomaattia 2 dl kookoskermaa 1 tl suolaa 1.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien