Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Helmikuu 2020
Punajuuret ovat varsin uusi tuttavuus ja ihastus keittiöissämme. Tai no, eihän punajuuri sinällään uusi juttu ole ja minäkin olen käyttänyt kyllä punajuurta yhteen jos toiseen ruokalajiin, mutta punajuuri on aina ollut ”ihan syötävää, en himoitse” -listalla. Mutta aivan lähiaikoina – sanoisinko vuoden sisään – punajuuri on pikkuhiljaa vallannut tilaa lautaselta muiden kasvisten rinnalla ja samalla osaltaa ollut vähentämässä perunan syöntiä aika lailla minimiin. Punajuuri on ehdottomasti parhaimmillaan uunissa paahdettuna ja feta- tai aurajuuston kanssa nautittuna. Punajuuri maistuu hyvältä sekä lihan että esimerkiksi lohen kaverina ja myös hollandaisekastike maistuu yllättäen punajuuren kanssa.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien