Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
16 Helmikuu 2020
Tämän tonnikalasalaatin ohjeen löysin Maku-lehden numerosta 7/2016 ja päätin valmistaa tätä salitreenin jälkeiseksi ateriaksi. Cayennepippurilla maustetut leivänmurut antoivat mukavan särmän tähän salaattiin, joka muuten on oikeastaan aikalailla tavallinen pastasalaatti. Ohjetta on hieman muunneltu jääkaappimme sisältöön sopivaksi ja lisäsin salaattiin ohjeen ulkopuolelta vielä kananmunan pieneksi proteiinilisäksi. 2 annosta 1 pieni punasipuli 1 sitruuna 125 g pennepastaa 2 kananmunaa 1 viipale maalaisleipää 0,5 tl cayennepippuria oliiviöljyä 200 g broccolinia 0,5 kurkkua 100 g turkkilaista jogurttia 1 rkl ruohosipulisilppua 1 rkl tillisilppua 150 g tonnikalaa 50 g juustoa 1. Kuori ja hienonna sipuli ja laita se salaattikulhoon.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien