Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
Croissant-kranssi
15 Kesäkuu 2018
Joskus arki-iltanakin tekee mieli vähän herkutella lämpimäisillä. Martta-lehden numerosta 2/2015 olin saksinut talteen ohjeen pikaisiin pannuleipiin, joita eräänä iltana päätin sitten testata. Vähensin alla olevaan ohjeeseen hieman valkosipulin ja ruohosipulin määrää ja siltikin makua riitti runsaasti. Oikeastaan nämä eivät paljoakaan eroa uunissa paistetuista rieskoista – ja varmasti tällä samalla ohjeella leipäset voisi paistaa myös uunissa. Pannulla paistettaessa pinta sai kuitenkin mukavasti rapeutta ja väriä ja ihanan rasvaisen pinnan, jolloin valmiisiin lämpimiin leipiin ei rasvaa päälle tarvinnut lisätä lainkaan.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien