Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Kesäkuu 2018
Kesäloma on alkanut ja kiire ja hoppu ovat tällä hetkellä muisto vain. Nyt kurkataan hetkeen loppukeväästä kun kiire ja hoppu olivat läsnä päivittäin… Kiireinen ja pitkä työpäivä oli siis takana ja raahustin muruseni luo väsyneenä, mutta tyytyväisenä koska ei ollut minun ruuanlaittovuoroni, vaan pääsin pähkäilemisen ja tekemisen vaivasta. Usein murusen ruokavuoro tarkoittaa sitä, että syödään lihaa – ja jopa runsaasti. Ruuanlaittohomma oli perille päästyäni jo aluillaan ja katsoin nälkäisenä (ja tyytyväisenä) tuhteja aineksia pöydällä: jauhelihaa, pepperonia ja kahta erilaista juustoa – ihan pakko tulla jotain hyvää! Seurailin hieman ihmeissäni prosessia: valmista Dannerollesin croissant-taikinaa leviteltiin pellille ja pikkuhiljaa...
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien