Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
Kirjolohipannu thai-tyyliin
4 Maaliskuu 2020
Tämä talvi ei ole talvea juuri nähnyt, mutta siltikin suu kaipaa lämmittävää ja täyteläistä makumaailmaa. Arkiviikkoja rytmittää työt ja liikunta ja nopeaa, maukasta ja ravitsevaa ruokaa tarvitaan. Tämä keitto vastasi hyvin näihin tarpeisiin ja isosta keittokattilasta syötiin kahtena päivänä reilut annokset. Keitto kesti hyvin jääkaappisäilytyksen, eikä riisinuudelit imeneet liikaa nestettä. Liemen maku luonnollisesti vain parani seuraavaan päivään.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien