Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
Kikhernepannu
14 Helmikuu 2022
Granaattiomenan sesonki on nyt käynnissä ja nyt sitä kannattaa syödä. Granaattiomenan hapokkuus ja makeus sopii hyvin yhteen monien makujen kanssa ja se keventää mukavasti täyteläisiä ja rasvaisia aineksia. Tässä on ohje ruokaisaan salaattiin, jossa ei sinällään ole mitään uutta tai ihmeellistä. Vihreän salaattipohjan päällä maut kohtaavat mahtavasti toisensa: suolainen feta, umami kinkku, makea viinirypäle ja hapokas granaattiomena. Sinappinen vinegretti sopii tähän loistavasti kastikkeeksi.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien