Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Kebab 2.0

10 Toukokuu 2018

Kotitekoinen kebab oli joskus ennen muinoin keittiössämme vakioruokaa. Työlästähän sen tekeminen oli, mutta lopputulos oli kyllä sen arvoista. Vuosikausiin ei ole tullut kebabia kotona tehtyä, mutta kun murunen kyseli kotikebabin valmistukseen ohjetta ja neuvoa niin olikin aika ryhtyä tuumasta toimeen. Aikaisemmin kebabin olen maustanut vain aromisuolalla ja mustapippurilla ja tänä päivänä se alkoi tuntua liian yksioikoiselta. On kai tähänkin olemassa jotain muuta maustamistapaa!

Jauheliha Kebab

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »