Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Stout-kakku

7 Toukokuu 2018

Kuluneen vuoden aikana olen tutustunut oluiden ihmeelliseen maailmaan ja aikalailla nopeasti oppinut huomaamaan että se lähimarketin punainen tölkki ei ole ihan sama juttu kuin alan erikoisliikkeen hyllystä huolellisemmin valittu – joskin myös hieman kalliimpi – yksilö. Olen tämän lyhyen oppijaksoni aikana päässyt käsiksi vasta ihan perusasioihin ja oppinut että lager on vaaleaa perusolutta (tsekkiläinen on lagereista parasta), tumma lager on hyvä perusolut ruualle, pils on raikasta ja kesäistä saunajuomaa, IPA täyteläisempää ja maukkaampaa seurustelujuomaa, saison kepeää ja sour niin hapanta että ei pysty juomaan. Sittenhän on toki vielä stout. Tummaakin tummempi, melkein musta olut, jonka maku on niin vahva ja voimakas että ei oikein...

Jälkiruoat Makea leivonta olut suklaa

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »