Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Kantarellicouscous

4 Elokuu 2021

Kantarellit ovat sieniä, joita ei tielleni yleensä osu. Ja silloin kun osuu, niitä on vain kourallinen tai pari. Silloin paistan kantarellit sellaisenaan leivän päälle tai teen pienen munakkaan parmesaanilla ja mustapippurilla höystettynä. Viime syksynä vanhempani sattuivat useammankin kerran hieman paremmille kantarellipaikoille, ja osa saaliista päätyi onnekseni käsiini. Koska samaan aikaan olin jo nauttinut yllin kyllin uudesta herkkutattisadosta, niin päätin pakastaa kantarellit myöhempää käyttöä varten.

couscous herne sienet

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »