Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Italialainen kulho

15 Heinäkuu 2020

Kulhoruuat tulivat tietoisuutemme jokunen vuosi sitten. Kulhoannoksiin kootaan yksinkertaisesti kulhoon lisuke, salaatti ja proteiini kerroksittain tai sektoreittain asetellen. Kulhoruuan tarkoitus on olla kaunista ja ravitsevaa. Kulhoruokien ohjeita selaillessani totesin, että yksinkertaisuus voi olla hyvinkin kaukana kun kulhon sisältöjä aletaan koota ja kulho voi pitää sisällään melkeinpä mitä vain! Tämän italialaisen kulhon ohjeen nappasin talteen Glorian ruoka&viini -lehdestä (7/2016) ja nyt oli sen aika tulla syödyksi meidänkin keittiössämme.

makkara riisi tonnikala

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »