Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Gochujang-koivet

1 Helmikuu 2025

Viime kesänä testasin Gochujang-tahnaa ja koska tahnaa testaamisesta niin halusin sen pikaisesti käyttää pois (jos jotain inhoan, niin kaikenlaisia jämäpakkauksia jääkaapissa ja ruoka-ainekaapissa ja mitään en haluaisi heittää pois! ). Kuin tilauksesta silloin silmiini osui Maku-lehdessä (3/2024) ollut ohje ja se meni oitis kokeiluun! Aamuvuoron jälkeen tämänkin ohjeen ehti tehdä arki-iltana. Alkuperäinen ohje oli koipireisille, mutta tykkään enemmän koipinuijista, joten käytin niitä.

broileri Gochujang-tahna

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »