Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
Kalataquitos
1 Helmikuu 2025
Viime kesänä testasin Gochujang-tahnaa ja koska tahnaa testaamisesta niin halusin sen pikaisesti käyttää pois (jos jotain inhoan, niin kaikenlaisia jämäpakkauksia jääkaapissa ja ruoka-ainekaapissa ja mitään en haluaisi heittää pois! ). Kuin tilauksesta silloin silmiini osui Maku-lehdessä (3/2024) ollut ohje ja se meni oitis kokeiluun! Aamuvuoron jälkeen tämänkin ohjeen ehti tehdä arki-iltana. Alkuperäinen ohje oli koipireisille, mutta tykkään enemmän koipinuijista, joten käytin niitä.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien