Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
3 Helmikuu 2024
Kotigourmeeta -blogista bongasin ohjeen kermaisesta Toscanan kanasta. Tänään se meni kokeiluun vähän ohjetta soveltaen. Kanaahan tässä ei ole vaan broileria, joten nimesin tämän nyt Toscanan broileriksi. Tuoretta pinaattiakaan ei kaupassa tähän vuodenaikaan ole tarjolla, joten käytin pakastettua pinaattia. 3 broilerin koipi-reittä ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria 1 tl italialaista yrttiseosta (tähän ohje blogissani myös) 100 g tuoretta pinaattia silputtuna 120 g parmesania raastettua 2½ dl kuohukermaa 2 dl kanalientä 3 valkosipulinkynttä puristettuna 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä pilkottuina 1 rkl oliiviöljyä Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien