Parhaat Ruokablogit

Anun keittiössä

Rapea gremolatalohi

2 Helmikuu 2025

Maku-lehdestä bongasin reseptin, jota halusin kokeilla. Minulla ei ollut pankojauhoja vaan pankohiutaleita, mutta hyviä näistä tuli silti. Ensi kerralla kokeilen kyllä pankojauhoilla, jos kuorrutus ottaisi paremmin kiinni lohipaloihin. n. 800 g lohifileetä 2 tl suolaa ½ tl mustapippuria 2 sitruunaa 4 valkosipulinkynttä 1 dl pankojauhoja 1 rku persiljaa hienonnettuna Nypi lohesta mahdollset ruodot, poista nahka ja leikkaa kala reiluksi kuutioiksi (n.

airfryer kalaruuat

Lue koko juttu täältä »

Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »