Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Helmikuu 2025
Ystäväni vinkkasi ohjeesta, jolla kertoi nykyään tekevänsä "jauhelihapihvit". Jääkaapissa sattui olemaan jauhelihaa ja ohjekin oli helppo, joten eikun kokeilemaan itsekin. Alkuperäinen ohje on Kinnarin tilan sivuilta. Tein puolikkaan ohjeen eli jauhelihaa oli 350g ja ohjeesta poiketen lisäsin vielä kuivattuja suppilovahveroita. 350 g jauhelihaa 1 dl vettä 1 dl kaurahiutaleita/-leseitä hienonnettua kuivattua suppilovahveroa pieni sipuli 2 valkosipulinkynttä 1 kananmuna 1 tl suolaa 1 tl paprikaa ½ tl mustapippuria ½ dl tuoretta persiljaa silputtuna Mittaa vesi ja kaurahiutaleet/-leseet ja kuivatut suppilovahverot kulhoon turpoamaan noin 10 minuutiksi.
Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien