Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Vuosi jota en unohda
20 Joulukuu 2019
Kotikokkailun yksi parhauksista on tilanteet jolloin voi saada monipuolisen aterian aikaiseksi pienellä tiskillä ja suurella maulla. Tässä käytännössä kokoan jälleen koko aterian pelllille jolloin ei tarvita muita ylimääräisiä astioita. Jos tykkäät tästä mentaliteetistä niin voit haluta vilkaista aiemman yhden pellin ateria postaukseni 🙂 Ruusukaali ja fenkoli? näin yleisesti, näitä raaka-aineita voi joku vierastaan johtuen niiden huonosta tunnetavuudesta mutta itseasiassa ne… Artikkeli yhden pellin ateria – broilerin nuija kasvispedillä julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien