Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Kotiruoka maailman toiselta puolelta – Kikhernekastike (chola & bhatura)

26 Joulukuu 2019

Viime kerralla tein currykastiketta ja tällä kertaa mennään jollakin proteiinipitoisemmalla. Palkokasvit kuuluivat yleisimpiin proteiinin lähteisin lapsuudessani ja erityisesti kikherneitä tuli nautittua muutamassakin muodossa. Yleinen nimitys tälle kikherneelle oli cholo joka on intiaksi kyseinen palkokasvi. Äitini ei pitänyt mausteisesta ruuasta joten vihreät chilit tarjottiin lapsuudessani vain lisäkkeinä mutta kyllähän niistä irtoa makua paremmin kun ne on ruuan joukossa. Viitaten tähän, tämän… Artikkeli Kotiruoka maailman toiselta puolelta – Kikhernekastike (chola & bhatura) julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.

Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »