Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Tasapainoa makuihin | Monipuolinen balsamico
30 Toukokuu 2018
Yhteistyössä: Kalatalo Oy Perinteisistä kalaruoista meille suomalaisille taitavat olla tutuimpia kalapuikot ja -pihvit. Entisaikaan kalapihvit ovat olleet helppo tapa käyttää sekalaisia villikaloja. Esimerkiksi ruotoiset kalat, kuten hauki, pehmenevät pihvimassassa eikä työlästä ruotojen poisto-operaatiota tarvita. Nykyään harva tosin lähtee alusta asti itse valmistamaan kalapihvejä. Kiireistä arkea helpottaa onneksi laadukkaat pakasteet, kuten tässä Kalatalon villikalapihvit.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien